top of page

Personal Training

Bij personal training ontvang je de onverdeelde aandacht en begeleiding van Serge van der Pluijm, een gediplomeerde fitnessprofessional. Het unieke aan VDP Personal Training is dat de trainingen plaatsvinden waar jij wilt dat ze plaatsvinden.  

Hoe gaan wij te werk

Onze personal training ziet er als volgt uit:

1. Intake

Tijdens de intake kijken we naar wat je doelstellingen zijn. Maar ook naar eventuele blokkades als blessures of blessures uit het verleden. We kijken ook naar de voeding. In deze fase verzamelen we cruciale informatie om een plan van aanpak te maken zodat we de doelen gaan behalen.

2. Strategie bepalen

Aan de hand van de informatie uit de intake, maken we een plan om jou van A naar B te brengen. We kijken naar wat we kunnen doen om jou zoveel mogelijk te ondersteunen. Dit kan zijn in de vorm van een trainingsschema buiten de personal trainingen om. Wellicht is voedingscoaching of sportmassage een mooie aanvulling op het plan. Wij willen voordat we starten graag weten wat jij als klant van ons verwacht zodat wij jou zoveel mogelijk kunnen helpen.   

3. Uitvoeren

Na de intake en het bepalen van de strategie gaan we samen aan de slag. De trainingen zullen uitdagend zijn, maar wel aangepast op jouw huidige niveau. Vanuit dat startpunt gaan we gestaag werken aan progressie.

 

4. Meten is weten

Meten is weten. Wil jij gewicht verliezen of aankomen? Dan zullen we regelmatig wegen om te bepalen of de huidige aanpak de juiste is. 

5. Bijsturen

Dit geeft ons ook de mogelijkheid om eerder bij te stellen. Als we niet het gewenste resultaat zien gaan we samen op zoek naar aanpassingen zodat we weer op het juiste pad komen. 

Ben jij geïnteresseerd in personal training bij ons? Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken. Je kan ons bereiken via het contactformulier op de website, of bel ons of stuur ons een berichtje op 0681059480

bottom of page